Adresa

Bucuresti

Numar Contact

0742 221 303

Email

office@gealan-ferestre.ro

Program

Luni …………..  9 – 17
Marti ………….. 9 – 17
Miercuri ……… 9 – 17
Joi …………….. 9 – 17
Vineri ………… 9 – 17
Sambata …………. Inchis
Duminica  ………… Inchis

  Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii vezi politica de confidentialitate!*

  Fabrica de termopane

  Din 2010, privim spre viitor!

  Fondata in 2010 ca un producator de ferestre si usi din PVC ( termopane ), compania noastra este unul din liderii in productia de ferestre si usi, activa atat la nivel national cat si international.

  Natura foarte competitiva a industriei a dus la cercetarea continua si investitii continue în noi tehnologii si resurse umane.

  Cu fiabilitate exceptionala si inovatie, ne-am stabilit avantaje competitive pe termen lung si astfel am reusit sa obtinem performante in fiecare zi. Dovada fiind cresterea ciferi de afaceri.

  Pentru clientii nostri am integrat toate beneficiile si avantajele unei ferestre intr-un produs de inalta calitate. Acest produs garanteaza confortul si siguranta in casa ta! – termopane rehau.

  Sistemele noastre de ferestre si usi ( termopane ) se disting nu numai prin precizia cu care au fost facute ci si prin aspectul deosebit, oferind coeficienti optimi de izolare termica si fonica.

  Compania noastra are capital integral romanesc ce a luat fiinta in anul 2010, avand ca obiect de activitate productia de ferestre se usi din PVC si aluminiu.

  In cei 13 ani de activitate a dovedit ca poate ajunge la performanta si a inregistrat o crestere continua a ciferi de afaceri. Caracterul puternic competitiv al acestui domeniu a determinat investitii permanente in tehnologii noi si resurse umane. Evolutia ciferi de afaceri si a numarului de angajati indica o societate romaneasca in plina dezvoltare.

  Produsele nostre inglobeaza tehnologiile celor mai mari furnizori de pe piata de profil :

  – utilaje cu un inalt grad de performanta si automatizare

  – sisteme de profile create dupa standarde europene oferite de Gealan

  – sisteme de actionare a ferestrelor produse de concernele ROTO

  Relatia cu furnizorii se materializeaza printr-o colaborare stransa si printr-o comunicare continua pentru identificarea de noi solutii privind abordarea pietei de profil.

  Printr-o activitate continua si sustinuta am reusit sa realizam produse competitive capabile sa concureze pe piata europeana.