Rolete textile

Rolete textile adauga stil si personalitate interiorului cladirilor, reprezentand o solutie simpla si economica pentru decorarea acestuia, in anumite situatii putand inlocui jaluzelele verticale. Roletele textile creaza intimitate pe tot parcursul zilei fiind un element decorativ si in acelasi timp functional al spatiilor interioare. Atunci când se doreste pot fi stranse cu usurinta in partea de sus a ferestrei oferind panorama exterioara.

Roletele textile se pot folosi atat in spatiile pentru birouri cat si in cele rezidentiale,  – culori – texturi conferind personalitate si confort interiorului. Mecanismul lor de actionare permite oprirea roletei in orice pozitie, reglandu-se astfel cantitatea de lumina ce patrunde in interior.

Un model aparte este cauciucat pe partea spate, blocând astfel total lumina solara. Prin urmare roleta cu material cauciutat face întuneric complet în spatiul interior atunci când este desfasurata. Se recomanda folosirea modelelor cauciucate în spatiile cu umiditate ridicata, cum ar fi baia sau bucataria.

Prin varietatea de culori si modele în care sunt disponibile, cu siguranta roletele textile vor conferi stil si frumusete spatiilor interioare pe care decorati.

Contacteaza-ne pentru detalii!
rolete textile

rolete textile

Suna Acum Pentru Detalii !

0742 221 303

0742 221 303

Suna Acum Pentru Detalii !

Rolete Textile Avantaje

Principalele avantaje ale roletelor textile

  grad de opacitate ridicat protejând spatiile interioare de lumina solara si de privirile indiscrete

  reprezinta un element modern pentru decoratiile interioare usor de montat si de întretinut

  roletele textile sunt disponibile într-o gama foarte variata de culori si texturi

rolete textile

rolete textile

Rolete cu caseta premium

Rolete textile cu Caseta Premium este asemanatoare in mare parte cu Roleta cu Caseta Standard doar ca difera forma ghidajului care pentru roleta cu caseta standard este plan iar la roleta caseta Premium este in forma de “C”. Forma ghidajului in forma de “C” permite rularea materialului intre ghidaje, astfel montajul roletei fiind posibil chiar si pe perete (la roleta cu caseta standard materialul ruleaza in spatiul intre baghetele geamului).

rolete textile caseta premium
rolete textile caseta premium
rolete textile caseta premium in forma c
rolete textile caseta premium in forma c

Rolete cu caseta premium si lant

Actionarea roletei se face cu ajutorul lantisorului de manevrare . Roleta cu Caseta Premium cu Lant comparativ cu Roleta cu Caseta Standard rezolva unele inconveniente de montaj cum ar fi modelul de bagheta al geamul termopan, ghidajul in forma de “C” poate fi montat direct pe termopan si nu pe bagheta (Caseta Standard nu poate fi montata pe bagheta daca bagheta geamului termopan este pe semirotund sau are model profilat).

rolete textile caseta premium cu lant
rolete textile caseta premium cu lant

Rolete cu caseta premium actionare pe arc

Roleta textile Premium cu Arc are in loc de actionarea normala pe lant o actionare cu arc pretensionat situat in interiorul axului.

Arcul pretensionat actioneaza asupra axului care trage materialul in interiorul casetei iar blocarea contragreutatii se face in ghidaj prin intermediul unor opritori speciali montati pe contragreutate, astfel materialul roletei ramane intotdeauna intins.

Avantajul acestui sistem cu arc consta in faptul ca roleta se poate monta in plan inclinat chiar si pe orizontala, materialul ramane intotdeauna intins exemplu sunt tamplariile in plan inclinat sau geamurile de mansarda.

rolete textile caseta premium cu ax 2
rolete textile caseta premium cu ax 2

Rolete Textile Portofoliu