Geamuri Termopan

Geamuri termopan se refera la o fereastra care are doua geamuri de sticla. Componenta principala a ferestrei este unitatea sigilata cu geamuri termopan, cunoscuta si sub numele de unitate de sticla izolata (IGU), care se afla intr-un cadru din PVC, aluminiu sau cherestea.

Geamuri termopan cuprinde doua straturi de sticla separate de o bara distantiera pentru a crea un spatiu de aer care este umplut cu un gaz izolator.

Principalul beneficiu al termopanului este izolarea termica – mentinerea caldurii intr-o camera, oprind in acelasi timp intrarea aerului rece din exterior pentru a face camera mai eficienta din punct de vedere energetic. Un alt lucru important de mentionat ar fi ca aceste geamuri termopan nu izoleaza doar termin, ci si fonic, astfel ca nu te vor mai deranja zgomotele neplacute de afara.

geam termoizolant dublu
geam termoizolant dublu

Geam Termopan - Izolare Termica

Deoarece sticla este un conductor fantastic de caldura, ferestrele cu geam unic nu ajuta la a preveni transferul de caldura. Indiferent daca intra sau iese. Acest lucru va insemna ca vei ajunge sa cheltuiesti excesiv pe facturile de incalzire si energie pe termen lung.

Geamurile din termopan sunt eficiente, deoarece desi sticla este un bun conductor de caldura, iar aerul nu. Prin urmare, spatiul de aer dintre cele doua geamuri de sticla creeaza o etansare impotriva exteriorului. Acest lucru reduce transferul de caldura. Unele geamuri de acest fel pot fi chiar umplute cu gaze care conduc caldura mai putin bine decat aerul. Acestea cresc usor costul, dar imbunatatesc si mai mult ratingurile energetice.

geam termopan geam termoizolant
geam termopan geam termoizolant

Suna Acum Pentru Detalii !

0742 221 303

001 234 56 78

Have any questions?
Call us now!
geam termoizolant izolare fonica
geam termoizolant izolare fonica

Izolare fonica

Astfel de ferestre Pvc ajuta la crearea unei bariere cu exteriorul, acest lucru insemnand ca zgomotele de afara nu vor mai fi deranjante. Te vei putea bucura de liniste cu ajutorul acestor ferestre PVC.
geam termoizolant securitate
geam termoizolant securitate

Siguranta

Stiai ca ferestrele cu tâmplarie PVC te ajuta sa fii mai in siguranta in propria locuinta sau la locul de munca? Ei bine, ferestrele cu tamplarie PVC sunt mult mai greu de distrus, de deteriorat din exterior, o astfel de fereastra nu se poate sparge asa de usor.
geam termoizolant
geam termoizolant

Izolare Termica

Un alt avantaj de care te poti bucura la o astfel de fereastra cu tâmplarie PVC este faptul ca ofera in interiorul locuintei tale sau in interiorul cladirii confortul termic perfect pentru a te simti cat mai bine. O astfel de tamplarie blocheaza intrarea si iesirea aerului din camera, astfel ca vara va fi racoros, iar iarna calduros.

Geamuri Termopan - Duplex

O astfel de fereastra cu tamplarie duplex este o alegere ideala pentru eficienta energetica, cu avantajul suplimentar de a reduce la minimum zgomotul. Distanta de aer sigilata dintre cele doua geamuri actioneaza ca un strat suplimentar de izolatie.

Aceasta rezistenta termica adaugata reduce cantitatea de caldura care iese in timpul iernii si va mentine casa la o temperatura mai confortabila.

Aceste geamuri cu tamplarie duplex au efect invers vara, prevenind caldura nedorita sa intre in casa.

Aceasta izolatie suplimentara va reduce dependenta de incalzitoarele artificiale si aparatele de aer conditionat si, in cele din urma, va poate reduce costurile cu energia.

O astfel de fereastra cu tamplarie duplex sunt eficiente la reducerea zgomotului de frecventa medie spre inalta, cum ar fi vocea umana.

O diferenta in grosimea sticlei intre geamurile interioare si exterioare va imbunatati si mai mult reducerea sunetului.

Ferestrele cu tamplarie duplex sunt considerate o optiune mai sigura in comparatie cu ferestrele standard cu un singur panou.

Doua foi de sticla sunt mult mai greu de spart decat una si pentru o securitate si mai mare puteti specifica sticla intarita sau laminata.

geam termopan duplex
geam termopan duplex
geam securizat duplex
geam securizat duplex

Geamuri Termopan - Tripan

Pe scurt, si asa cum ar putea parea evident, geamurile tripan contin trei geamuri de sticla intr-un cadru etans, la fel ca geamurile duble care contin doua. Intre fiecare panou este un spatiu de aer sau gaz inert, cum ar fi argonul; argonul este mai greu decat aerul si functioneaza ca un izolator atat pentru zgomot, cat si pentru caldura.

Al treilea geam de sticla situat la jumatatea distantei dintre geamurile interioare si exterioare ale geamurilor duble creeaza doua blocaje de aer care imbunatatesc performanta energetica a geamurilor duble obisnuite cu aproximativ 50%.

Eficienta energetica este imbunatatita in continuare prin variabile precum tipul de aer sau gaz utilizat in spatiul dintre geamuri, bare de distantare a marginilor calde in jurul perimetrului pentru a reduce puntile termice si acoperirea diferita a sticlei pentru a reduce pierderile de energie din interior.

Cadrele in sine au, de asemenea, o influenta mare asupra performantei generale (precum si a izolatiei). Aveti grija la cadrele izolate care au o etanseitate buna.

Geamuri Termopan
Geamuri Termopan

Strat Low-E

Low-E, de la Low-Emissivity (emisivitate redusa), este creata pentru a minimiza cantitatea de lumina infrarosie si ultravioleta care vine prin sticla ta, fara a minimiza cantitatea de lumina care intra in casa ta. Ferestrele de sticla Low-E au un strat subțire microscopic, care este transparent si reflecta caldura.

Acoperirea este chiar mai subțire decat firul de par uman! Acoperirile Low-E pastreaza temperatura in casa ta constanta, reflectand temperaturile din interior.

geam termoizolant low e
geam termoizolant low e

Geam de Termopan 4 SEASONS / 4 ANOTIMPURI / CONTROL SOLAR

Geamuri termopan

Fie ca ai de gand sa iti renovezi locuinta sau ba dimpotriva, vrei sa investesti intr-un loc nou, este mai mult decat esential sa stii cat de important este sa alegi ferestrele potrivite.

Asadar, daca vrei sa beneficiezi de multiple avantaje si nu stii de unde sa achizitionezi geamurile termopan potrivite, vezi intreaga noastra gama de produse.

Iti propunem o serie larga de geamuri termopan din care poti alege in functie de propriile tale nevoi sau dorinte. Aceste produse sunt fabricate din materiale de inalta calitate, ceea ce inseamna ca vei beneficia de rezistenta deosebita de-a lungul timpului.

Mai mult de atat, raportul calitate-pret al geamurilor termopan este unul extrem de echilibrat, astfel incat sa poti economisi totodata.

Mizeaza pe ferestre PCV si profita de cele mai bune oferte!

Grabeste-te sa afli care sunt avantajele geamurilor termopan! Iar daca ai nevoie de mai multe detalii cu privire la produsele pe care vrei sa le achizitionezi in viitorul apropiat, contacteaza-ne la numarul de telefon prezent pe site. In scurt timp iti vom oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a lua o decizie rapida si eficienta!

Geamuri Termopan

Geamuri Termopan