Glafuri

Montarea de glafuri poate schimba intreaga atmosfera a locuintei si imbunatesc finisajele ferestrei. Fiind  aplicanile la interior sau la exterior, acestea transforma spatiul inferior al ferestrei numit glaf sau pervaz intr-unul util. De asemenea, glafurile protejeaza pervazul ferestrei si ii cresc durata de viata.

Glafurile pentru exterior sunt produse din aluminiu.

Glafuri

Glafuri

Suna Acum Pentru Detalii !

0742 221 303

0742 221 303

Suna Acum Pentru Detalii !

Glafuri Interior

Glafurile de fereastra pentru interior  sunt din PVC termorezistent, au un rol practic cat si unul  estetic (design) si pun in valoarea finisajul si design-ul interior al camerei. Glafurile din PVC cu invelis HPVC (suprafata tratata), sunt recomandate pentru montajul la interior.

  • Invelisul HPVC este resistent la zgarieturi, umiditate, deformare și raze UV.
  • Glaful este extrem de rezistent la deformari si deteriorari mecanice datorita grosimii suprafetei superioare.
Glafuri

Glafuri

Glafurile Interioare si Exterioare Modele

Glafurile de interior cu decor Renolit sunt acoperite cu folie de Renolit si prezinta rezistenta la impact si zgarieturi. Procedeul de adaugare a foliei se numeste caserare.

Glafurile din PVC de interior sunt deosebit de durabile, fiind realizate din PVC, placa avand o structura celulara ce ii confera o mare rezistenta.
Calitatea deosebita a suprafetei face ca acesta sa isi pastreze aspectul initial o perioada foarte lunga, in conditii de utilizare intensive.

Glafurile de exterior sunt din aluminiu si pot fi albe, maro sau in orice culoare RAL.

Un glaf rezistent si corect montat te va feri de orice neplacere legata de infiltrarea umezelii si a impuritatilor la contactul ferestrei cu peretele. Oricat de calitativa ar fi o fereastra, fara un glaf pe masura, nu va proteja corect interiorul casei tale.

De altfel, pervazele exterioare si interioare te scapa de necesitatea unor reparatii ulterioare, adaugand totodata si un design estetic ferestrelor, in masura in care te concentrezi si pe aspectul acestora.

Prevăzut cu folie de protecție împotriva zgârieturilor, glaful PVC interior poate fi manipulat în timpul transportului și montajului fără riscul de a-i compromite calitățile tehnice și estetice.

Folia de protecție se poate înlătura după montare. Folia de protecție se poate înlătura după montare.

Pervazele de interior din PVC sunt perfecte pentru montarea pe partea interioară a tâmplăriei termoizolante din orice construcție, de la case și apartamente până la blocuri de locuințe, construcții industriale sau clădiri de birouri.

Glafurile pentru ferestre din PVC sau aluminiu, sunt produse importate și prelucrate de noi la cel mai înalt grad de calitate și reprezintă cea mai bună alegere pe care o puteți face online.

Aveţi de ales dintr-o gamă variată de culori, la un raport preţ-calitate extrem de avantajos. Livrarea rapidă alături de o seriozitate maximă reprezintă un avantaj de care vă puteţi bucura.

Sistemele de pervaze de exterior din aluminiu protejează eficient peretele de faţadă al construcţiei în zona ferestrei împotriva îngheţului, a pătrunderii apei şi murdăriei.

Rolul pervazului de exterior este deosebit de important,contribuind hotărâtor la eficienţa întregului ansamblu al ferestrei termoizolante.

Din literatură de specialitate şi din observaţiile efectuate în timp se poate remarca în unele cazuri umezeală sporită în jurul ferestrei şi mai ales pe peretele de sub această. Cauza principală a acestui fenomen (în condiţiile în care fereastra respectă parametrii calitativi) este inexistentă pervazelor exterioare.

Cele mai multe sisteme de pervaze exterioare profesionale sunt confectionale din aluminiu, completând în mod eficient tâmplăria termoizolanta modernă, atât prin rezistenţă cât şi prin design.

Elementele de închidere laterală (capace din plastic dur, rezistent la raze UV) împiedică deteriorarea tencuielii zidăriei la extremităţile glafurilor de fereastră.

Pervazele exterioare se montează sub toc, pe un profil de înălţare – în cazul în care tâmplăria se montează concomitent cu glafurile, sau direct pe profilul de toc, – dacă tâmplăria a fost montată anterior.

Pervazele din PVC pentru interior sunt durabile, placa de PVC avand o structura celulara ce ii confera o rezistenta sporita. Calitatea deosebita a suprafetei glafului face ca acesta sa isi pastreze aspectul initial pentru o perioada indelungata, in conditii de utilizare intensiva.

Compania noastra va ofera cea mai diversificata gama de glafuri de interior si exterior pentru ferestre. La noi gasiti glafuri din PVC, glafuri din aluminiu si accesorii complete pentru montajul acestora.

Pervazele pentru ferestre au atat un rol estetic, definitivand practic fereasta, cat si rol functional, de protectie a peretelui.

Glafuri de interior din PVC sunt disponibile in diferite nuante de imitatie lemn, sau albe.

  • – latimi standard: 200, 250, 300, 400 mm;
  • – sunt prevazute cu capace laterale.

Glafuri de exterior din aluminiu

  • – vopsite in camp electrostatic, maro (RAL 8014) sau alb
  • – realizate din placi de aluminiu inclinate din constructie la un unghi de 15 grade pentru drenarea apei.