GEALAN LINEAR
GEALAN LINEAR

Gealan Linear – Designul întâlnește funcția

Gealan Linear – O EVOLUȚIE A ADÂNCIMII DE 74MM

GEALAN pune accent deosebit pe echilibrarea sistemelor tehnic, economic și ecologic. De aceea, dezvoltarea GEALAN-LINEAR® vizează o gamă largă de cerințe. Tehnologia de 74 mm, cu 6 camere si trei garnituri, asigură stabilitate ridicată atunci când este combinată cu sticlă funcțională modernă, iar construcția cu mai multe camere oferă mai multă siguranță, izolare fonică și termică. Versatilitatea sistemului este completată de designul liniar elegant, urmând astfel tendința minimalistă a arhitecturii moderne.

Gealan Linear
Gealan Linear

DESIGN SIMPLU ȘI CLAR
Sistemul este conceput cu un design drept, care la momentul actual dă tonul în arhitectură. O gamă largă de baghete continuă consistent designul aspectului din exterior în partea interioară a ferestrelor. Lățimile înguste vizibile oferă mai multă lumină printr-o suprafață maximă de sticlă a ferestrelor.

gealan linear
gealan linear

BENEFICIAȚI DE ÎNTREGUL POTENȚIAL
Indiferent dacă este vorba de construcții noi, renovări sau reabili-tări, GEALAN-LINEAR® impresionează prin versatilitatea sa. Este un sistem complet care include ferestre, uși frontale și uși glisante. În plus, GEALAN-LINEAR® poate fi completat cu tehnologiei de lipire GEALAN-STV®.

gealan linear
gealan linear

CU STIL SI ATEMPORAL
Designul clar și unghiular al GEALAN-LINEAR® are un aspect încântător și atemporal și este în concordanță cu limbajul arhitec-tural modern. Mai ales în clădirile noi, formele unghiulare și liniile clare determină tendința către fațade deschise și proiectate atent.

Avantajele Gealan Linear

Adâncime de construcție de 74mm cu 6 camere într-un design liniar.

Lățimi înguste ale profilului pentru mai multă lumină la interior

Stabilitate excelentă datorită armăturilor din oțel

Soluții pentru ferestre, uși franceze și uși frontale

Aspect unghiular la 90 ° în exterior și în interior

Garnitura mediana.

Program extins de folii decor, de la texturi netede la ultra-mate

RealWood® - folii de decor pentru un aspect unic de lemn

Durabil datorită miezului reciclat

Designul

Cu forma sa simpla si clara, atat la exterior cat si la interior, sistemul stabileste de asemenea accente in ceea ce priveste designul. Latimile inguste vizibile ofera mai multa lumina printr-o suprafata maxima de sticla a ferestrelor. Tendinta orientatata catre designul cu linii drepte, bazate pe modelul ferestrelor din aluminiu

 

Gealan Linear – izolatie termica superioara

Sistemul GEALAN LINEAR are proprietăți de izolare termică foarte bune la o adâncime de construcție de 74 mm. Cele șase camere ale tocului și cele cinci camere ale cercevelei susțin izolarea termică eficientă. Garnitura centrală inovatoare întrerupe fluxul de căldu-ră din interior spre exterior. Proprietățile de izolație termică au fost testate și confirmate de Institutul IFT din Rosenheim.

Sistemul Gealan Linear are o foarte buna caracteristica de izolare termica pentru o constructie cu adancimea de 74 mm.

Garnitura mediana a sistemului Gealan Linear are un rol foarte important in intreruperea fluxului termic.

Excelente valoari Uf confirmate de IFT Rosenheim de pana la 1.0 W/(m²K) sunt atinse de sistem.

Chiar si cu utilizarea armaturilor standard de 2 mm se obtin valori remarcabile ale Uf de 1.1 W/(m²K).

Acord Eco – angajamentul economiei circulare

Chiar înainte de intrarea în vigoare a legilor privind reciclarea și gestionarea deșeurilor, GEALAN Linear a oferit clienților săi „economie circulară” sub forma unui „acord ecologic GEALAN”: în acest acord, producătorii de profile și specialiștii în ferestre sunt de acord să recicleze ferestrele vechi din PVC și resturile de profile rămase de la producerea ferestrelor.

Scopul este de a recicla materialele într-un sistem închis de reciclare a materialelor din PVC atunci când depozitarea deșeurilor este interzisă. Acest lucru se datorează faptului că produsul PVC de înaltă calitate – materialul termoplastic este obținut din materii prime naturale țiței sau gaze naturale și sare obișnuită – este mult prea prețios pentru a ajunge la depozitul de deșeuri sau la instalația de incinerare. Datorită reciclabilității sale de 100%, este ideal pentru reprocesare. Chiar și PVC-ul îndepărtat de la ferestrele vechi poate fi granulat și reprocesat. Acest lucru face din PVC unul dintre cele mai reciclabile materiale.

Ciclul de reciclare a ferestelor din PVC

Folii decor - aspect unic

GEALAN-LINEAR® este disponibil în mai multe culori și modele. Foliile decor pot fi aplicate individual: fie la exterior, fie pe ambele părți, într-un design asortat sau cu culori diferite în interior și în exterior. În plus, sunt disponibile folii cu texturi de suprafață diferite. In acest caz, alegerea variază de la suprafețe clasice și suprafețe netede până la profile de ferestre cu folii de decor din lemn RealWood *.

Untitled

Sistemele de ferestre GEALAN au la bază geamurile și ușile moderne: noul sistem de profil GEALAN LINEAR este de acum pe piață. Cu un design modern, cubic, aliniat la cele mai noi tendințe de proiectare și amenajare locuințe, noul sistem GEALAN LINEAR poate fi adaptat la orice tip de locuința, fiind ușor de montat. În plus, noul sistem versatil de 74 mm al GEALAN conține tot ceea ce arhitecții, producătorii de ferestre, si dezvolatorii imobiliari își doresc de la un sistem contemporan și fiabil.

Noul sistem de profil din PVC, GEALAN LINEAR este aici – și puteți ghici deja la prima vedere: Noul sistem GEALAN LINEAR reprezintă o clasa in sine.
GEALAN LINEAR este o potrivire ideală pentru tendințele actuale de construcție. Aspectul său este clar, unghiular, fără compromisuri moderne. Designul sistemului GEALAN LINEAR este revigorant și atemporal și se potrivește cu limbajul arhitectural modern. Aspectul său exterior este continuat în mod constant în interior: în camere, benzile de geamuri potrivite și liniile distincte pentru caneluri formează un echivalent liniar la fel de izbitor cu fațada.

Dar această nouă dezvoltare a segmentului de 74 mm nu este doar contemporană prin designul său unghiular și liniar. GEALAN LINEAR impresionează, de asemenea, cu detalii tehnice care garantează impermeabilitatea remarcabilă, izolația termică și protecția fonică și antiefracție. Acest lucru este posibil prin cele trei niveluri de etanșare continuă și garniturile de etanșare pe cadru și canat.

Designul celui de-al treilea nivel central de etanșare este inovator. GEALAN LINEAR vine astfel ca un sistem central de etanșare de înaltă performanță bazat pe o adâncime de construcție îngustă de 74 mm.

Pentru clădiri noi și renovări – design omogen

Cu GEALAN LINEAR, furnizorul de sisteme din PVC a adus pe piață un sistem de profil care – cu marginile sale netede și liniile drepte – este atât contemporan cât și atemporal. Aspectul său minimalist datorită profilelor înguste se potrivește întotdeauna și oriunde: indiferent dacă este vorba de construcție nouă sau renovare – GEALAN LINEAR se potrivește perfect, și datorită benzilor sale vitrate liniare.

Cu o adâncime de construcție de 74 mm, 6 camere si trei garnituri, sistemul este ideal atât pentru proiecte de construcții noi, cât și pentru proiecte de renovare.

Acest lucru se datorează faptului că un aspect uniform a fost luat în considerare și în dezvoltarea GEALAN LINEAR: pe lângă profilele de ferestre pentru fiecare scenariu de instalare, GEALAN oferă sisteme de uși de casă și terasă potrivite.

Sunt incluse, de asemenea, soluții glisante în designul GEALAN LINEAR: o bandă glisantă care se potrivește vizual este disponibilă în sistemul GEALAN-SMOOVIO®. Ca atare, nu există compromisuri în ceea ce privește aspectul – designul său este omogen.

Durabil și proiectat având în vedere mediul înconjurător

GEALAN s-a angajat în mod demonstrabil în favoarea produselor de construcție durabile de zeci de ani. Sistemul său inovator de profil GEALAN LINEAR se potrivește perfect în această linie de concepte de materiale încercate și testate, ecologice (deoarece sunt mai reciclabile) pentru ferestrele din PVC.

În plus, GEALAN LINEAR poate fi procesat rapid și stocat cu ușurință de către producătorii de ferestre.

Proiectele inovatoare de profil – și soluțiile inteligente detaliate în cazul accesoriilor – fac acest lucru posibil. Compatibilitatea ridicată în cadrul sistemului, dar și cu alte sisteme GEALAN, reduce cantitatea de profile, accesorii și rigidizări necesare.

Noul sistem impresionează astfel și din punct de vedere al rentabilității și, în același timp, conservă resursele.