Copertine retractabile cu brat fix

Copertine rectractabile cu brat fix sunt sisteme de umbrire pentru balcoane si ferestre de dimensiuni relativ reduse. Cuprind brate fixe care permit deschiderea/inchiderea orizontala a panzei.

Modelul 1 – Solaris

Se folosesc in special pentru balcoane. Structura lor este formata din brate retractabile din aluminiu cu lungime standard de 500 mm si panza in trei straturi, cu rol de umbrire si protectie UV. Poti alege tipul de actionare preferat: manual sau electric. Cel mai important beneficiu al acestui tip de copertina fixa este posibilitatea de inlocuire a panzei cu cristal PVC. Noul sistem se numeste rulou transparent si are rolul de a proteja balconul de intemperii (vant, ploaie, ninsoare).

 

 

Modelul 2 – Indico

Se utilizeaza la ferestre si balcoane. Sunt compuse din sine de rabatare din aluminiu, elemente de prindere inoxidabile si panza textila in trei straturi, cu rol de umbrire si protectie UV. Panza are o grosime optima, care ii asigura rezistenta in timp. De asemenea, este tratata impotriva mucegaiului si a putregaiului (in conditii optime de utilizare: nu se foloseste pentru protectie impotriva ploii si nu se strange uda). O poti actiona manual sau electric.

 

 

 

Modelul 3 – Desert

Sunt ideale pentru ferestre, dar le poti monta si la balcon. Sunt formate din brate de rabatare din aluminiu tensionate permanent si din panza textila in trei straturi. Le poti actiona manual (cu manivela) sau electric (cu motor si telecomanda cu 1 sau 4 canale). Poti opta suplimentar pentru montarea unui senzor de soare-vant, prevazut cu telecomanda. Acesta optiune iti permite setarea copertinei, astfel incat aceasta se va strange automat atunci cand senzorul inregistreaza nivelul setat de vant, respectiv se va deschide automat cand inregistreaza nivelul setat pentru soare. In acest fel, mentii umbra in casa tot timpul zilei si eviti defectiunile cauzate de vant.

Contacteaza-ne pentru detalii!
copertine cu brat rectractabil Solaris termopane Gealan
copertine cu brat rectractabil Solaris termopane Gealan
copertine cu brat rectractabil tensionat termopane Gealan
copertine cu brat rectractabil tensionat termopane Gealan
copertine cu brat rectractabil fix Desert termopane Gealan
copertine cu brat rectractabil fix Desert termopane Gealan

Suna Acum Pentru Detalii !

0742 221 303

0742 221 303

Suna Acum Pentru Detalii !

Copertine retractabile cu brat articulat

Copertinele retractabila cu brat articulat (parasolare) pot acoperi cu randament maxim terasele restaurantelor, intrarile discotecilor, curti case proprii. Ele se pot fi actionate motorizat asigurand astfel o mobilitate sporita. Constructia si materialele le asigura o buna functionare si rezistenta la conditiile meteorologice dificile. Sunt compuse din brate retractabile din aluminiu si panza textila in trei straturi, cu rol de umbrire si protectie UV. Panza se desfasoara orizontal si o poti actiona manual sau electric. Latimea panzei variaza intre 2400 mm si 7000 mm. Sub copertina, poti circula fara restrictii.

Diversele modele pot asigura:

 

Sunt formate din brate retractabile din profil eloxat de aluminiu, panza in trei straturi si caseta, care cuprinde componente inoxidabile complet incorporate. Le poti actiona manual sau electric. Pot avea latimi intre 2400 mm si 6000 mm. Permit circulatia nerestrictionata sub copertina.

 

Sunt formate dintr-un numar variabil de brate retractabile (intre 3 si 6, in functie de dimensiunea copertinei), console de prindere (al caror numar variaza in functie de numarul bratelor) si panza textila in trei straturi. Reprezinta un model imbunatatit de copertina, care permite reglarea bratelor si alegerea numarului optim de brate pentru intinderea perfecta a panzei. Sunt foarte rezistente la vant (se incadreaza in clasa 2). Au cele mai mari dimensiuni: intre 7000 mm si 14000 mm.

Contacteaza-ne pentru detalii!
copertine cu brat rectractabil articulat termopane Gealan
copertine cu brat rectractabil articulat termopane Gealan
copertine cu brat rectractabil articulat inchisa termopane Gealan
copertine cu brat rectractabil articulat inchisa termopane Gealan