Feronerie ROTO

Feronerie ROTO NX este sistemul inovator de feronerie oscilo-batanta in ceea ce priveste eficienta, siguranta, confortul si designul. Feroneria ROTO pentru ferestre din PVC sustine greutati ale cercevelei de pana 150 kg si ofera avantaje reale.

Cu Feroneria Roto NX, oferim un sistem de feronerie, care contribuie la succesul dumneavoastra pe termen lung si reprezinta o investitie sigura pentru viitor.

In plus, Feronerie Roto NX asigura componente de inalta calitate si o functionalitate de lunga durata. De aceea,Feronerie Roto este un partener puternic ā€“ acum si Ć®n viitor.

Feronerie Roto NX asigura un aspect atragator, din toate punctele de vedere. De exemplu, datorita aspectului placut al capacelor de mascare si vopsirii in camp electrostatic, precum si suruburilor ascunse.

In plus, datorita greutatilor mari admise, sistemul permite o configurare moderna a incaperilor cu suprafete vitrate mari.

Feronerie Roto NX imbunatateste de asemenea, confortul in locuinta, de exemplu, prin proprietati de aerisire optimizate pentru asigurarea unui climat echilibrat in incapere sau prin integrarea in cadrul sistemelor de control pentru locuinta.

Din acest considerent,Ā ferestreleĀ siĀ usileĀ dinĀ tamplarie PVCĀ cuĀ geam termopanĀ superioare calitativ presupun invariabil necesitatea uneiĀ feroneriiĀ de calitate superioara rezistenta la uzura si la alți factori externi.

In urma anilor de experienta, am ales să echipam ferestrele si usile cu cele mai buneĀ feronerii, incat sa asigureĀ ferestrelorĀ siĀ usilorĀ invariabil o durata de functionare reala extinsa. In acesta directie, canditatul ideal esteĀ feroneria ROTO – Germania.

Programeaza o intalnire!
Feronerie Roto

Feronerie Roto

Suna Acum Pentru Detalii !

0742 221 303

0742 221 303

Suna Acum pentru Detalii !

Puncte forte ale feroneriei ROTO

– balamaleleĀ feroneriei ROTO sustin pana la 150 KG in comparatie cu celelalte feroneriiĀ care sustin 80-100Kg
– includ un sistem impotriva actionarii gresite in varianta standard. Actionarea gresita este sursa a 90% dintre problemele ce apar in general laĀ feronerii
– sunt echipate cu sistem antibatare cu reglare pe verticala ce impiedica dereglarea ferestrei Ć®n timp
– este echipata standard cuĀ microventilatieĀ in două trepte (in varianta oscilobatanta)
– este echipata cu bolturi tip ciuperca care faciliteaza o actionare mai usoara
– bolturile tip ciuperca si opozantul formeazăĀ sistemul antiefractie. Boltul balamalei este, deasemenea,Ā antiefractie
– sunt echipate cu un sistem de franare la nivelul foarfecilor si balamalelor superioare, ceea ce asigura deschiderea lina aĀ ferestrelor
– laĀ ferestreleĀ in doua canaturi, canatul inactiv se deschide/inchide cu ajutorul singure parghii centrale. (nu vor mai fi 2 actionari, sus si jos)
– ofera o gama variata de solutii pentru realizarea de deschideri oscilobatante pe forme neregulate.
– oferă avantajul unui reglaj fin al funcÅ£ionăriiĀ ferestrelor
– prezinta o distributie foarte bună a fortei de etansare cu posiblitatea de reglare a presiunii pe garnitura.
– balamaua inferioara este reglabila pe trei axe (3D)
– tolerante mai mari la inchidere dar si la reglaje.

Programeaza o intalnire!
Feronerie ROTO

Feronerie ROTO


Feronerie ROTO

Feronerie ROTO

Feronerie ROTO - Manere ROTO

Cercetarile continue in domeniul manerelor de fereastra subliniaza transformarea succesiva dintr-un simplu element ajutator intr-un element vizibil si atractiv al ferestrei.

Impreuna cu sistemul de profile, constituie cel mai important element stilistic al unei ferestre. Dintr-o varietate de forme si culori, puteti crea ferestre cu accente vizibile, fie cu design modern, fie cu design clasic.

Manerele de fereastra Roto sunt certificate in conformitate cu RAL si garanteaza functionarea de durata a acestei tehnologii de prima clasa.

Pentru mai multe detalii consultati Brosura :

Feronerie ROTO Manere ROTO

Programeaza o intalnire!
ROTO manere
ROTO manere

Dintr-o varietate de forme si culori din gama de feronerie ROTO, puteti crea ferestre cu accente vizibile, fie cu design modern, fie cu design clasic. Manerele de fereastra Roto sunt certificate in conformitate cu RAL si garanteaza functionalitatea de durata a unei tehnologii de prima clasa.

Linia noastra clasica de manere va va convinge prin tehnologia de varf certificata RAL, pentru functionare de durata.
Designul elegant, cu linie armonioasa, impreuna cu elementele din aluminiu de inalta calitate, va ofera o manevrare confortabila a manerului de feronerie ROTO.

Ca variante de culoare, va stau la dispoziție urmatoarele culori obtinute prin eloxare sau vopsire in camp electrostatic (paleta de culori depinde de modelul de maner, culori speciale la cerere).

Manerul ROTO este un maner usor de manevrat cu un design discret. Imbina cu o precizie exacta echilibrul perfect intre design-ul clasic si cel modern, dandu-i astfel posibilitatea de a se integra perfect in orice decor.

Pastrand principiul de design ā€œforma urmeaza functionalitateaā€, feronerie ROTO – manerul Roto, este pur si simplu perfect construit din punct de vedere ergonomic sa sprijine degetul mare.

Spatiul pentru degetul aratator defineste pozitia de prindere, in timp ce, de asemenea, ofera o pozitie placuta pentru mana.

Toate acestea duc la concluzia ca acest maner poate fi manevrat confortabil din orice poziție.